• Winkels (her)openen in slechts enkele weken tijd?
  • PLAN ID levert retailers bouwstenen voor een versnelde winkelverkoop.
  • Van werf tot winkel.
    Op tijd en binnen budget.
    Altijd en overal.

Bouwstenen voor een succesvolle winkelverkoop

PLAN ID is al jaren een vertrouwde naam in de wereld van winkelinrichting: een bouwspecialist die beseft én aantoont dat het succes van een winkel niet alleen samenhangt met de kwaliteit van producten, personeel en service, maar ook met de aantrekkelijkheid van het winkelinterieur.

Vooral in een snel veranderend winkellandschap, waar digitalisering en multichannel de norm worden, geloven wij bij PLAN ID onverminderd in de toekomst van de fysieke winkel als een plaats voor sociaal contact en merkbeleving. Maar om als retailer succesvol te zijn en blijven, is snel aanpassen de boodschap. Want stilstaan is achteruitgaan.

Geen tijd te verliezen

In het licht van deze uitdagingen is het onze missie om retailers te ontzorgen en zelfs op voorsprong te zetten door winkels te (ver)bouwen binnen de kortst mogelijke deadlines. Soms in amper 8 dagen! Van opstart tot oplevering. Vanaf het eerste plaatsbezoek tot en met de uiteindelijke winkelopening. PLAN ID heeft van efficiënte interieurafwerking zijn handelsmerk gemaakt door elk project tijdig en binnen budget op te leveren.

U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over het al dan niet tijdig open gaan van uw winkel. Om nog maar te zwijgen van het risico op omzetverlies ingeval van een laattijdige opening. Samenwerken met PLAN ID bespaart u tijd, geld, onnodige stress en zorgen.

Service van A tot Z

Een toegewijd bouwteam zorgt ervoor dat alles perfect in elkaar past: de coördinatie en uitvoering, de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap, de service tot en met de laatste poetsbeurt net voor opening.

En met alles bedoelen we ook alle stappen die aan het project vooraf gaan: haalbaarheidsstudies, vergunningen, planning, detaillering en budgetcalculatie. PLAN ID helpt u ook hier graag mee verder.

Uw winkel(s) in goede handen

Zowel tijdens als na uitvoering houden we ons nauwgezet aan tijd-, prijs- en kwaliteitsafspraken. Perfectie is onze maatstaf. Elk project moet áf zijn, tot in de kleinste details.

Of u nu een algemene aannemer zoekt voor een dringende verbouwing of een project management team dat de volledige uitrol van een nieuw winkelconcept kan verzorgen, PLAN ID is zonder twijfel de referentie bij uitstek.